Antena 3 CNN Actualitate Şeful "agenţilor acoperiţi" care au tulburat Ziua Naţională a fost demis din funcţie

Şeful "agenţilor acoperiţi" care au tulburat Ziua Naţională a fost demis din funcţie

Şeful "agenţilor acoperiţi" care au tulburat Ziua Naţională a fost demis din funcţie
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
04 Dec 2012   •   18:55

Şeful Jandarmeriei Capitalei, generalul de brigadă Eugen Meran, a fost atenţionat, iar maiorul Claudiu Gogu, şef de serviciu în cadrul aceleiaşi structuri, a fost demis, în urma verificărilor interne privind modul de acţiune din 1 decembrie, informează Jandarmeria Română. 
   
"În urma aspectelor semnalate de către o parte a mass-media, în legătură cu modul de îndeplinire a misiunilor de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de către anumite efective ale Jandarmeriei, cu ocazia zilei de 1 decembrie - Ziua Naţională a României, la nivelul instituţiei noastre a fost demarată o verificare internă, referitoare la modul de acţiune a personalului implicat,  în urma căreia, au fost luate următoarele măsuri: atenţionarea domnului general de brigadă dr. Eugen Meran, directorul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti; schimbarea din funcţie a domnului maior Claudiu Gogu, şef serviciu în cadrul aceleiaşi structuri", se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.
   
Mihai Gâdea a prezentat în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei" tipul de infiltrare în mulţime al agenţilor "acoperiţi", aflaţi la parada militară organizată de Ziua Naţională a României.

Echipa emisiunii "Sinteza Zilei" a solicitat, în scris, opiniile Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Protecţie şi Pază şi de la Jandarmeria Capitalei în privinţa persoanelor suspectate că au instigat mulţimea adunată la Arcul de Triumf.

×
Subiecte în articol: Jandarmeria Romana
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close