Antena 3 CNN Actualitate Şeful ANI, acuzat de incompatibilitate de doi senatori. Horia Georgescu: Firma e dizolvată din 2005

Şeful ANI, acuzat de incompatibilitate de doi senatori. Horia Georgescu: Firma e dizolvată din 2005

Şeful ANI, acuzat de incompatibilitate de doi senatori. Horia Georgescu: Firma e dizolvată din 2005
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Dec 2013   •   17:45
Doi senatori îl acuză pe şeful ANI de incompatibilitate, susţinând că Horia Georgescu ar fi fost şi administratorul unei firme. În replică, Horia Georgescu spune că firma în cauză a fost dizolvată încă din 2005.

Unul dintre semnatarii sesizării este Sorin Roşca Stănescu, cel care l-a acuzat şi pe preşedintele Traian Băsescu de faptul că, împreună cu Theodor Stolojan, ar fi folosit în campania din 2004 fonduri ilegale în valoare de 7 milioane de dolari. Acuzaţia s-a dovedit a fi falsă.


Update 17.55
- Şeful Agenţiei Naţionale de Intergritate (ANI), Horia Georgescu, a declarat miercuri, la Antena 3, că firma la care fac referire cei doi deputaţi este dizolvată încă din anul 2005.
 
"Firma de care vorbeşte Sorin Roşca Stănescu e dizolvată de drept din 2005, conform legii cu toate procedurile parcurse. Chiar în sesizarea lui Sorin Roşca Stănescu, la menţiuni, se scrie că firma a fost dizolvată. Informaţiile sunt publice, se pot verifica", a declarat Horia Georgescu, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

 
 

×
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close