Antena 3 Actualitate Şeful ANRMAP acuză fosta conducere că a împânzit instituţia de "rude, prieteni şi afini"

Şeful ANRMAP acuză fosta conducere că a împânzit instituţia de "rude, prieteni şi afini"

17 Iul 2012   •   11:53
Şeful ANRMAP acuză fosta conducere că a împânzit instituţia de "rude, prieteni şi afini"
Sursa foto: Foto: Antena 3

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP), Lucian Dan Vlădescu o acuză pe fosta preşedintă a instituţiei, Cristina Trăilă, că şi-a ajutat apropiaţii să căpuşeze statul.

Mai exact, preşedintele ANRMAP a învinuit fosta conducere că a împânzit instituţia de "rude, prieteni şi afini", astfel încat chiar şi acum are control asupra deciziilor.

"Această instituţie a fost împânzită efectiv în toate departamentele şi în toate direcţiile de către rude, prieteni, fini şi afini ai fostei conduceri şi ai unor oameni care se află şi în prezent în această instituţie. (...) Doamna Trăilă, atunci când a modificat ordonanţa 34 în luna decembrie 2011 a introdus dispoziţii exprese cu privire la conflictul de interese. Nu au fost avute în vedere atunci când şi-a angajat cumnata la propriul cabinet, când au fost angajate prietene, şi rude ale acestora şi când aceste persoane au primit, nemeritat, sume importante de bani pe parcursul mandatului doamnei Trăilă" a afirmat preşedintele ANRMAP Lucian Dan Vlădescu, într-o conferinţă de presă.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close