Antena 3 Actualitate Şeful CNADNR a demisionat, invocând motive de sănătate

Şeful CNADNR a demisionat, invocând motive de sănătate

de Antena3.ro    |    15 Mar 2011   •   13:49
Şeful CNADNR a demisionat, invocând motive de sănătate
Sursa foto: Foto: jurnaldeconstantaonline.ro

Motive de sănătate - asta a invocat directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Liviu Costache, luni, atunci când şi-a dat demisia.

"Liviu Costache va rămâne în cadrul CNADNR şi va reveni la funcţia de director coordonator proiecte autostrăzi, pe care o ocupa anterior numirii sale în septembrie 2010", potrivit unor surse din CNADNR, informează Mediafax.

În locul lui Costache, urmează să fie numit directorul adjunct pentru proiectele cu finanţare externă din CNADNR, Daniela Drăghie.

Liviu Costache a fost numit în funcţia de director general al CNADNR de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu. Anterior lui Costache, şef la Austostrăzi şi Drumuri a fost Dorina Tiron. Aceasta a părăsit funcţia în urma unui control care a arătat că managementul companiei a fost defectuos atât la nivel administrativ, cât şi în relaţia cu firmele de construcţii şi cele de consultanţă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close