Antena 3 CNN Actualitate Șeful CNAS a fost demis de premierul Tudose

Șeful CNAS a fost demis de premierul Tudose

Șeful CNAS a fost demis de premierul Tudose
01 Sep 2017   •   10:27

Șeful Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea, a fost demis de premierul Mihai Tudose, după ce acesta a fost reținut, alături de alte 13 persoane pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi folosirea influenţei în exerciţiul funcţiei de conducere în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Marian Burcea este cercetat de procurorii DNA sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, folosirea influenței, în exercițiul funcției de conducere din cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Burcea a fost numit în funcţie în martie 2017. Anterior a ocupat postul de director general adjunct al Casei de Asigurari de Sănătate a Armatei. Ministrul Sănătății, Florian Bodog, urmează să îi înainteze premierului o propunere pentru funcția de președinte al CNAS.

Citiți și 14 persoane, printre care și preşedintele CNAS, au fost reţinute de DNA în dosarul fraudei de la Casa de Asigurări

×
Subiecte în articol: mihai tudose premierul mihai tudose
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close