Antena 3 CNN Actualitate Șeful Comisiei Europene amenință România. Ce s-ar putea întâmpla cu aderarea la spațiul Schengen

Șeful Comisiei Europene amenință România. Ce s-ar putea întâmpla cu aderarea la spațiul Schengen

Șeful Comisiei Europene amenință România. Ce s-ar putea întâmpla cu aderarea la spațiul Schengen
31 Ian 2018   •   16:13

Dacă legile Justiției rămân așa cum au fost votate de Parlament, discuțiile despre MCV și aderarea la Schengen se vor pune în alți termeni, a afirmat, în urmă cu puţin timp, șeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, în urma unei întâlniri cu Klaus Iohannis. 

Totuşi, acesta a declarat că aşteaptă deciziile CCR pe aceste teme. De cealaltă parte, Klaus Iohannis a declarat că independența Justiției e intangibila. 

"Ma voi implica total si voi face tot, absolut tot ce poate face un presedinte pentru a pastra lucrurile asa", a afirmat Iohannis.

”Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a afirmat  în conferinţa de presă comună cu preşedintele Klaus Iohannis, încheiată în urmă cu puțin timp, că România a făcut progrese remarcabile în privinţa statului de drept, iar CE nu va accepta ca România să facă paşi înapoi privind statul de drept. Juncker a ţinut să precizeze că este foarte bine informat.”, a declarat Sabina Iosub, trimis special al Antenei 3.

 

×
Subiecte în articol: juncker România aderare Klaus Iohannis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close