Antena 3 CNN Actualitate Șeful Corpului de Control al premierului, despre Gabriel Oprea: "S-a urcat scroafa în copac și acum...”

Șeful Corpului de Control al premierului, despre Gabriel Oprea: "S-a urcat scroafa în copac și acum...”

Șeful Corpului de Control al premierului, despre Gabriel Oprea: "S-a urcat scroafa în copac și acum...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Sep 2016   •   12:23

Şeful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, l-a criticat dur pe Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook. Acesta a descris, în câteva cuvinte, comportamentul lui Gabriel Oprea în perioada când ocupa funcția de ministru de Interne și vicepremier.

”La masă, la cantina de la Guvern, am avut ocazia să aflu câteva crâmpeie din comportamentul generalului Oprea, pe vremea când făcea pe vice prim-ministrul. Insulte, aroganță, amenințarea celor care nu făceau ce voia el ("tu vrei să îți rup picioarele?"). Umilirea tuturor (când intra în sala de ședințe de Guvern, toți cei din aparatul de lucru și secretariat trebuiau să se ridice în picioare, în momentul în care trecea "mărețul" pe lângă ei), folosirea personalului pentru îndeplinirea unor sarcini personale (cumpărături etc.). La noi în Oltenia există o vorbă: "S-a urcat scoafa în copac și acum se crede privighetoare", a scris şeful corpului de control al lui Dacian Cioloş pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close