Antena 3 CNN Actualitate Şeful de la evidenţa populaţiei a murit în timpul percheziţiilor DIICOT

Şeful de la evidenţa populaţiei a murit în timpul percheziţiilor DIICOT

Şeful de la evidenţa populaţiei a murit în timpul percheziţiilor DIICOT
01 Mar 2012   •   11:18

Şeful de la Evidenţa Populaţiei sectorului 1 a murit în această dimineaţă în timpul percheziţiilor DIICOT.

Bărbatul fusese chemat să asiste la percheziţiile efectuate la sediul Direcţiei de Evidenţă a Populaţiei Sectorului 1, însă a făcut infarct după ce a fost sunat de oamenii legii. Toma Adrian se afla acasă când a fost sunat de superiorul său şi anunţat că 8 angajaţi ai lui erau cercetaţi de către Parchetul General.  Acesta nu era vizat, fiind chemat doar pentru a asista la această percheziţie. 

Soţia sa a declarat că bărbatul de 63 de ani avea probleme cu inima de mai mult timp, şi avea nevoie de 2 bypass-uri la inimă, însă îi era teamă de aceste intervenţii chirurgicale.  De asemenea a spus că de câteva zile, Adrian Toma se simţea foarte rău, noaptea trecută nedormind deloc. Aceasta a afirmat că poliţia nu a venit la ei acasă de dimineaţă, şi că moartea acestuia nu ar avea nici o legatură cu percheziţiile.

Bărbatul şi-a băut cafeaua, după care i s-a făcut rău şi a leşinat. Echipajele SMURD au ajuns la locuinţa acestuia în scurt timp, l-au resuscitat timp de 55 de minute, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi ofiţeri de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie au efectuat, joi, percheziţii domiciliare la 34 de adrese din Bucureşti, Chitila, Otopeni şi în judeţul Teleorman.

Acţiunea vizează destructurarea unei grupări ce se ocupă cu obţinerea ilegală de paşapoarte pentru cetăţeni ai Republicii Moldova.

Potrivit unor surse judiciare, funcţionari ai Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie din cadrul Ministerului Justiţiei şi ai oficiliului de stare civilă al Primăriei sectorului 1 Bucureşti sunt vizaţi în investigaţia procurorilor Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a PICCJ referitoare la acordarea nelegală de cetăţenie.








×
Subiecte în articol: perchezitii
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close