Antena 3 CNN Actualitate Şeful DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, a fost reţinut. Procurorul este acuzat de luare de mită şi favorizarea infractorului

Şeful DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, a fost reţinut. Procurorul este acuzat de luare de mită şi favorizarea infractorului

13 Iun 2013   •   18:39

Şeful DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, acuzat de luare de mită şi favorizarea infractorului, a fost reţinut joi.Acesta urmează să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Cristudor este acuzat că a ajutat trei persoane să distrugă acte şi obiecte care puteau fi folosite ca probe într-un dosar din Germania de evaziune fiscală, primind în schimb materiale de construcţi, informează Mediafax.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie i-au adus la cunoştinţă lui Dumitru Cristudor că a fost începută urmărirea penală pe numele lui, pentru luare de mită şi favorizarea infractorului.

În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi omul de afaceri Daniel Vasile Taifas, pentru dare de mită şi favorizarea infractorului, şi Monica Andronache, pentru complicitate la luare şi dare de mită şi favorizarea infractorului.

Procurorii au dispus şi măsura obligării de a nu părăsi ţara timp de 30 de zile în cazul Monicăi Andronache.

 

×
Subiecte în articol: DNA luare de mita
Parteneri
"Fenomen" incredibil pe cerul Craiovei: "Te trimite în pământ"
x close