Antena 3 CNN Actualitate Şeful DSV Cluj, învinuit în dosarul cărnii stricate. Nicolae Pivariu, audiat ore întregi la DIICOT

Şeful DSV Cluj, învinuit în dosarul cărnii stricate. Nicolae Pivariu, audiat ore întregi la DIICOT

Şeful DSV Cluj, învinuit în dosarul cărnii stricate. Nicolae Pivariu, audiat ore întregi la DIICOT
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Mar 2014   •   08:50

Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Cluj, Nicolae Pivariu, a devenit din martor în dosarul cărnii stricate, învinuit. După o noapte întreagă petrecută la audieri la sediul DIICOT, procurorii i-au schimbat încadrarea.

Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Cluj, Nicolae Pivariu, a fost adus la audieri în această noapte la sediul DIICOT din Capitală. Alături de şeful DSV Cluj au ajuns în faţa procurorilor alte 10 persoane din dosarul Mafia Cărnii. Pivariu a fost ridicat de oamenii legii chiar de la domiciliu.

Şi şeful Serviciului Inspecţii din cadrul DSV Cluj, Mircea Lucaciu, e cercetat pentru că ar fi anunţat un comerciant că urmează să vină în control la firmele acestuia.

Săptămîna trecută, procurorii DIICOT au descins la 102 adrese în 18 judeţe, într-un dosar în care sînt cercetate peste 80 de persoane pentru evaziune fiscală, spălare de bani şi punere în circulaţie de produse alterate.
 
Marfa era adusă din alte state UE iar prejudiciul a fost estimat la peste 15 milioane de euro.



×
Subiecte în articol: carne scandal carne
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close