Antena 3 CNN Actualitate Șeful Ford a verificat lucrările la drumul expres Craiova-Pitești. Ce a descoperit britanicul FOTO

Șeful Ford a verificat lucrările la drumul expres Craiova-Pitești. Ce a descoperit britanicul FOTO

Șeful Ford a verificat lucrările la drumul expres Craiova-Pitești. Ce a descoperit britanicul FOTO
01 Iul 2019   •   11:32

Directorul Ford România, Ian Person, a verificat duminică evoluția lucrările la drumul expres Craiova-Pitești care ar trebui să fie gata la finele acestui an. Nu a părut prea mulțumit de evoluție.

"După ce am petrecut aproape o oră încercând să trec prin Balș săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul pe noul drum expres Craiova - Pitești, în special progresul pe șoseaua de centură Bals. Drumul tehnologic a început pe data de 22, cu o declarație că drumul de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate observa din fotografiile pe care le-am făcut ieri, nu s-au făcut progrese importante de la începerea lucrărilor. Nu este doar vital pentru oamenii și afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp, dar pentru toți românii care au nevoie să folosească acest drum vital sudic! Voi continua să monitorizez progresul și sper că vor fi realizate angajamentele care au fost făcute", a scris Pearson, pe Facebook, care a postat și o serie de fotografii de acolo.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close