Antena 3 CNN Actualitate Șeful Gărzii de Mediu arată imaginile unui dezastru ecologic în Urlați: Deal făcut din gunoaie, chiar în lunca râului

Șeful Gărzii de Mediu arată imaginile unui dezastru ecologic în Urlați: Deal făcut din gunoaie, chiar în lunca râului

Acuzaţii de poluare lansate de şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu. Oficialul susţine că primăriile din Drăgăneşti şi Urlaţi aruncă deşeuri în apropiere de staţia de sortare şi mai apoi le acoperă cu pământ.

Șeful Gărzii de Mediu arată imaginile unui dezastru ecologic în Urlați: Deal făcut din gunoaie, chiar în lunca râului
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    01 Iun 2021   •   08:56

Munţii de gunoaie, împrăştiaţi pe o suprafaţă imensă, pun în pericol sănătatea localnicilor, însă nimeni nu a luat nici până acum vreo măsură.

Un control neanunțat a scos la iveală un real dezastru ecologic în Urlaţi. Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, spune că există un deal făcut din deşeuri, acolo unde trebuia să fie o zonă verde.

Octavian Berceanu acuză primaria Urlaţi că încearcă să acopere cu pământ o groapă de gunoi ilegală, situată în lunca râului Cricovul Sărat. Staţia de transfer deşeuri se află la 300 de metri.

"Primaria a decis sa pună pământ. Deșeuri de la diferiți agenți economici. Deșeuri de la canisă. Ar trebui să fie colț de natură, din păcate e cu deșeuri, Aici în față, la 300 m, e stația de transfer.", spune Octavian Berceanu.

Oficialul a postat imaginile pe Facebook şi a scris că este revoltat că autorităţile locale îşi bat joc de cetăţeni, pe bani europeni.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close