Antena 3 CNN Actualitate Şeful interimar de la CFR Marfă şi-a luat maşină de 60.000 euro, deşi mai avea una

Şeful interimar de la CFR Marfă şi-a luat maşină de 60.000 euro, deşi mai avea una

Şeful interimar de la CFR Marfă şi-a luat maşină de 60.000 euro, deşi mai avea una
Sursa foto: Masina scumpa CFR
06 Feb 2009   •   23:49

Îndemnul preşedintelui Traian Băsescu, de a folosi maşini produse de industria autohtonă, e ignorat în companiile naţionale. Şeful interimar de la CFR Marfă a dat 60 de mii de euro pe o maşină de lux, deşi mai avea una.
CFR marfă, o companie profitabilă în 2007 este afectată de criza economică mondială încă din august şi a încheiat anul cu pierdere. Însă asta nu a contat. Potrivit unui document, actualul director al companiei a cumpărat, în 23 ianuarie, din bani publici, o maşină de 60 de mii de euro.
La preţul acesta, are toate opţiunile. E o maşină fiţoasă, cu interioare din radăcină de nuc şi tapiţerie din piele de Milano. A fost cumpărată cu banii jos şi livrată în numai o săptămână. Un manevrant angajat al CFR Marfă ar fi trebuit să strângă 23 de ani banii ca să şi-o cumpere.
În mod evident, directorul Călin Graţian se fereşte să dea explicaţii.
Surse din cadrul companiei spun că maşina scumpă e un cadou pentru Constantin Axinia, subsecretar de stat la Transporturi, care are în subordine căile ferate. Axinia neagă şi insistă că îi este suficientă maşina care i-a fost oferită, acum câţiva ani, de un fost şef al CFR Călători. Acum îi cere explicaţii lui Călin Graţian şi se gândeşte că ar putea spăla ruşinea cerându-i acestuia să o vândă.
Antena 3

×
Subiecte în articol: cfr marfa transporturi
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close