Antena 3 CNN Actualitate Şeful IPJ Olt, Ion Voicu, s-a internat în spital în ziua în care trebuia să fie audiat la M.A.I.

Şeful IPJ Olt, Ion Voicu, s-a internat în spital în ziua în care trebuia să fie audiat la M.A.I.

Şeful IPJ Olt, Ion Voicu, s-a internat în spital în ziua în care trebuia să fie audiat la M.A.I.
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Ian 2013   •   08:52
UPDATE 12.20 - Şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, care urma să fie audiat astăzi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în contextul anchetei disciplinare începute pe numele său, s-a internat în spital cu probleme cardiace.


Cazul poliţistei din Balş, care şi-a înjunghiat şeful după ce ar fi încercat să o violeze, îl aduce pe şeful IPJ Olt în faţa ministrului de Interne. Ion Voicu urma să fie audiat, astăzi, pentru a da explicaţii cu privire la scandalul sexual în care sunt implicaţi mai mulţi poliţişti, în frunte cu şefii lor.

În ultima jumătate de an, scandalurile la poliţia Olt s-au ţinut lanţ. Şeful Poliţiei Olt, cei doi adjuncţi ai acestuia, şeful Poliţiei din Balş şi alţi opt poliţişti cu funcţii de conducere sunt cercetaţi pentru că au încălcat regimul disciplinar al angajaţilor MAI.

Mai mult, poliţista care şi-a înjunghiat fostul şef, susţine că a fost violată de mai multe ori de comisarul Barbu, dar şi de alţi colegi.

Dacă până acum doar inspectoratul din Olt şi secţia din Balş erau luate în vizor, situaţia nu pare să fie diferită nici în Slatina.  O fostă angajată a Ministerului de Interne susţine că a fost dată afară tocmai pentru că nu a răspuns avansurilor sexuale ale şefului său.

Femeia nu a depus plângere la poliţie, spun autorităţile. Ancheta continuă însă în judeţ.

Mai mulţi ofiţeri de poliţie de la IPJ Olt ar fi fost interogaţi luni de specialiştii Direcţiei de Control Intern al IPGR, potrivit unor surse din Ministerul de Interne.



×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close