Antena 3 Actualitate Şeful mascaţilor din Vrancea, căutat de 12 ore în Siret

Şeful mascaţilor din Vrancea, căutat de 12 ore în Siret

de G.S.    |    20 Iul 2015   •   08:30

Operaţiunea de căutare a şefului mascaţilor din IPJ Vrancea, care a dispărut aseară în apele Siretului, este în plină desfăşurare la această oră. Comisarul-şef Tomiţă Lazăr a reuşit să o scoată din valuri pe fiica sa, luată de curent în timp ce era la scăldat. 

 
Tragedia a avut loc în timp ce comisarul era la un picnic împreună cu familia, în apropiere de localitatea Bilieşti. 
 
Şeful departamentului de Intervenţie Rapidă al IPJ Vrancea, comisarul-şef Tomiţă Lazăr, şi-a salvat fata din apele Siretului cu preţul propriei vieţi. A reuşit s-o scoată din apele râului, dar el a fost prins de curenţi şi tras în adânc.
 
Şeful departamentului de Intervenţie Rapidă al IPJ Vrancea, comisarul-şef Tomiţă Lazăr, şi-a salvat fata din apele Siretului cu preţul propriei vieţi. 
 
Salvatorii de la ISU au ajuns imediat la faţa locului şi, cu ajutorul unor bărci pneumatice, l-au căutat pe comisar pînă la miezul nopţii. Căutările au continuat apoi pe malul rîului.
 
Căutările au fost îngreunate de faptul că adâncimea râului este variabilă în dreptul localităţii Bilieşti, acolo unde a dispărut comisarul şi, în unele porţiuni, apa are până la 7 metri adâncime.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close