Antena 3 CNN Actualitate Şeful OPC Braşov, Ionel Spătaru, rămâne în arest. Tribunalul Bucureşti i-a respins cererea de eliberare

Şeful OPC Braşov, Ionel Spătaru, rămâne în arest. Tribunalul Bucureşti i-a respins cererea de eliberare

Şeful OPC Braşov, Ionel Spătaru, rămâne în arest. Tribunalul Bucureşti i-a respins cererea de eliberare
Sursa foto: Foto: bzi.ro
14 Dec 2011   •   19:53

Fostul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Ionel Spătaru, va rămâne în arest, după ce Tribunalul Bucureşti i-a respins, miercuri, cererea de eliberare, informează Mediafax.

Ionel Spătaru a fost arestat preventiv pentru luare de mită, în data de 13 octombrie, în urma unei instanţe date de Tribunalul Bucureşti.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a luat în discuţie, la termenul de miercuri, o cerere formulată de avocatul lui Ionel Spătaru privind eliberarea acestuia din arest şi înlocuirea măsurii cu interdicţia de a părăsi localitatea.
   
Avocatul a arătat că Ionel Spătaru nu reprezintă pericol public şi că nu mai poate influenţa ancheta judecătorească pentru că deja au fost audiaţi martorii importanţi din acest dosar.
   
Totodată, avocatul a arătat că Ionel Spătaru are un copil minor şi ar trebui să fie alături de acesta de sărbători.
   
Instanţa a respins cererea, astfel că Ionel Spătaru rămâne în continuare în arest.
   
Anchetatorii au stabilit că, în perioada iulie-octombrie, Ionel Spătaru, în calitate de şef al CJPC Braşov, a pretins de la o persoană denunţătoare, administrator al unei societăţi comerciale, suma de 300.000 lei pentru ca, în exercitarea atribuţiilor sale de serviciu, să emită o autorizaţie de funcţionare.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close