Antena 3 CNN Actualitate Șeful Poliției Capitalei a ajuns la casa lui Emi Pian. Mobilizare fără precedent a Poliției la casa liderului clanului

Șeful Poliției Capitalei a ajuns la casa lui Emi Pian. Mobilizare fără precedent a Poliției la casa liderului clanului

Mobilizare fără precedent a poliției la casa interlopului Emi Pian. Forțele de ordine au înconjurat locul și nu mai lasă pe nimeni să intre. Acum, la căpătâiul liderului de clan este numai familia, după ce ieri s-au perindat sute de oameni. Chiar și șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet a ajuns la fața locului.

Șeful Poliției Capitalei a ajuns la casa lui Emi Pian. Mobilizare fără precedent a Poliției la casa liderului clanului
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2020   •   11:20

”Așa cum s-a observat, și aseară au fost măsuri dispuse cu privire la acest eveniment. Ce e drept, spre seară, lucrurile au luat o altă întorsătură. Aici vorbim de un eveniment într-un spațiu privat, vorbim de grupuri mici de persoane care au venit către acest eveniment.

Au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, urmează și se desfășoară încă activitatea de identificare a tuturor participanților în vederea sancționării pentru nerespectarea măsurilor ce țin de răspândirea COVID”, spune șeful Poliției. 

Un număr mare de agenți de Poliție a fost mobilizat la casa lui Emi Pian

Bogdan Berechet este de părere că situația a fost ținută sub control până în acest moment și asigură populația că, prin numărul mare de agenți aflați la fața locului, se va asigura liniștea și paza populației.  

”Un număr suficient (de polițiști, n. red.) și dacă este nevoie numărul va fi mărit și aici vorbim de partenerii și colegii noștri jandarmi, de Poliția locală, încât să putem face față oricărui eveniment”. 

În vârstă de 39 de ani, Emi Pian a fost omorât în dimineața zilei de 4 august, atunci când un tânăr în vârstă de 27 de ani, membru al unui clan rival, l-a înjunghiat cu un cuțit, după un joc de barbut.

×
Subiecte în articol: Emi Pian bogdan berechet seful politiei
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close