Antena 3 Actualitate Şeful Poliţiei Centrul Vechi a fost destituit din funcţie, retrogradat şi i s-a tăiat şi din salariu: "Doar pentru că am făcut afirmațiile respective sunt destituit"

Şeful Poliţiei Centrul Vechi a fost destituit din funcţie, retrogradat şi i s-a tăiat şi din salariu: "Doar pentru că am făcut afirmațiile respective sunt destituit"

de Mia Lungu    |    18 Mai 2021   •   12:28
Şeful Poliţiei Centrul Vechi a fost destituit din funcţie, retrogradat şi i s-a tăiat şi din salariu: "Doar pentru că am făcut afirmațiile respective sunt destituit"
Sursa foto: Antena 3

Cutremur la vârful Poliţiei. Şeful Poliţiei Centrul Vechi a fost destituit din funcţie, retrogradat şi i s-a tăiat şi din salariu. Comisarul şef Cristian Ghica acuză abuzuri în rândul şefilor lui şi face din nou dezvăluiri şocante din interiorul sistemului.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3, ofiţerul spune că a fost pedepsit de şefii lui tocmai pentru că, în urmă cu 6 luni, a demascat într-un alt interviu posibile ilegalităţi din Poliţia Capitalei.

"În perioada asta am făcut foarte multe acuzații publice cu privire la foarte mulți din conducerea Poliției: șeful Poliției Sectorului 3, șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet.

Eu doar pentru că am făcut afirmațiile respective sunt, la acest moment destituit. Și cu siguranță urmează destituirea din Poliție. Poliția este un sistem putregait și corupt. Ar trebui văzute sutele de împuterniciri și desemnări care în momentul asta nu fac decât să producă haos și ilegalitate." a spus Cristian Ghica la Antena 3.

Deşi Antena 3 a solicitat o reacţie oficiala din partea Poliţiei Capitalei. în urmă cu 5 zile, până la această oră, nu am primit niciun răspuns.

×

Coaliţia a ajuns la o înţelegere

 

 

Cum se vor calcula facturile la energie şi ce prevede programul Rabla pentru becuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close