Antena 3 Actualitate Șeful Poliției de Frontieră, demisie din motive personale

Șeful Poliției de Frontieră, demisie din motive personale

21 Mai 2020   •   16:20
Șeful Poliției de Frontieră, demisie din motive personale
Sursa foto: Hepta

Chestorul Ioan Buda, șeful Poliției de Frontieră, a demisionat din funcție, după scandalul cu miile de români de la frontiere, care vor să se întoarcă în țară.

"În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan Buda și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan Buda transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant.

De asemenea, chestorul general de poliție Ioan Buda mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului afacerilor interne", anunță Poliția de Frontieră.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close