Antena 3 CNN Actualitate Şeful Poliţiei Municipale Sibiu, care a dat ordinul de împuşcare a ursului: Îmi asum responsabilitatea, nu vinovăţia

Şeful Poliţiei Municipale Sibiu, care a dat ordinul de împuşcare a ursului: Îmi asum responsabilitatea, nu vinovăţia

Şeful Poliţiei Municipale Sibiu, care a dat ordinul de împuşcare a ursului: Îmi asum responsabilitatea, nu vinovăţia
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Oct 2016   •   22:09

Şeful Poliţiei Municipale Sibiu, comisarul Cristian Negru, a scris, luni, pe un site de socializare, după ce numele său a fost vehiculat ca aparţinând persoanei care ar fi dat ordinul de împuşcare a ursului, că îşi asumă responsabilitatea, dar nu şi vinovăţia.

 Cristian Negru, care ocupă funcţia de şef al Poliţiei Municipale Sibiu, a scris un comentariu la o postare pe un grup creat de poliţiştii sibieni, pe Facebook, spunând că îşi asumă răspunderea pentru ordinul dat, de împuşcare a ursului.

"Eu am luat decizia de a împuşca animalul şi îmi asum, inclusiv în cadrul dosarului penal. Îmi asum responsabilitatea, nu vinovăţia. (...) Am fost doar două - trei minute cu inspectorul şef (comisarul şef Tiberiu Ivancea - n.r.) în auto, chiar înainte de a ajunge pe strada Lungă. Ulterior m-am întrebat de ce nu i-am pasat responsabilitatea. Sunt destul de matur să îmi asum. Dacă era un poliţist în măsură să ia o decizie, eu eram acela. Eu am participat de la început la intervenţie şi în continuare cred că a fost decizia corectă. (...) Se sancţionează acţiunea singurei structuri care a avut reacţie, dar este total ignorată lipsa oricărei reacţii din partea celorlalte instituţii”, a scris Cristian Negru.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: urs
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close