Antena 3 CNN Actualitate Şeful Poliţiei Române a ordonat verificări privind arma lui Vlădan şi plângerile împotriva lui

Şeful Poliţiei Române a ordonat verificări privind arma lui Vlădan şi plângerile împotriva lui

Şeful Poliţiei Române a ordonat verificări privind arma lui Vlădan şi plângerile împotriva lui
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Mar 2012   •   10:56

Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a dispus, marţi dimineaţă, verificări privind modul de soluţionare a plângerilor depuse împotriva agentului Gheorghe Vlădan, precum şi a modului în care acesta a obţinut autorizaţia pentru armă, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan, a declarat că Liviu Popa a dispus verificări "pe toate palierele".
   
Astfel, verificările vor viza modul în care au fost soluţionate plângerile depuse la Poliţie împotriva agentului Gheorghe Vlădan, precum şi modul în care agentul a obţinut autorizaţia pentru deţinere de armă.
   
Totodată, vor fi făcute verificări privind atribuţiile serviciului care autorizează deţinerea de arme.
   
Potrivit sursei citate, există proceduri clare atât în ceea ce priveşte modalitatea de soluţionare a plangârilor depuse la Poliţie, cât şi referitor la eliberarea autorizaţiilor de port-armă. Ciocan a precizat că există termene legale pentru soluţionarea plângerilor, care pot fi prelungite tot în condiţiile legii.
   
În cursul zilei de luni, bărbatul a venit de mai multe ori la coafor, soţia sa cerându-i s-o lase în pace, potrivit angajatelor unităţii.
   
La ora 17.30, bărbatul a intrat în coafor şi a împuşcat-o pe casiera unităţii, apoi pe soţia sa, după care a tras în restul oamenilor care se aflau acolo. Două dintre persoane au murit, iar alte şase se află în spital.
   

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close