Antena 3 CNN Actualitate Şeful vămii Mihail Kogălniceanu din Constanţa, prieten cu Mircea Băsescu

Şeful vămii Mihail Kogălniceanu din Constanţa, prieten cu Mircea Băsescu

Şeful vămii Mihail Kogălniceanu din Constanţa, prieten cu Mircea Băsescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Feb 2011   •   08:25

Şeful vămii Mihail Kogălniceanu din Constanţa, Iulian Teşeleanu, a recunoscut prietenia sa cu fratele preşedintelui, Mircea Băsescu. Mai mult, şeful vămii Mihail Kogălniceanu a precizat că a fost invitat la botezul lui Bercea Mondial.

Vameşul nu a comentat subiectul oficial, însă a recunoscut că deţine informaţii despre tentativele de contrabandă cu ţigări din portul Constanţa.

În ultimele două săptămâni, au avut loc descinderi la Vamile Albiţa, Siret, Naidăş, Stamora-Moraviţa şi Oraviţa. Peste o sută de persoane acuzate de contrabandă sunt în arest preventiv, iar alte câteva zeci sunt cercetate în libertate.

Fratele preşedintelui Traian Băsescu are relaţii de prietenie şi cu Bercea Mondial, capul lumii interlope din Olt, cei doi fiind încuscriţi. Mircea Băsescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea, într-o biserică de cartier din Constanţa.

De altfel, Bercea Mondial s-a lşi lăudat în faţa procurorilor care l-au arestat cu relaţiile sale cu familia prezidenţială. Potrivit Tribunalului Olt, Bercea este convins că nu va ajunge să fie pedepsit pentru faptele sale datorită strânselor legături cu Traian Băsescu.

 

 

×
Subiecte în articol: mircea basescu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close