Antena 3 CNN Actualitate Seif cu 50.000 lei, furat din Focşani

Seif cu 50.000 lei, furat din Focşani

Seif cu 50.000 lei, furat din Focşani
Sursa foto: Seif
22 Feb 2009   •   16:43

Jafurile se ţin lanţ în România. După ce un bancomat din centrul Blajului a fost jefuit, vineri noapte, un seif cu circa 50.000 de lei a fost furat, duminică, din Focşani. Seiful aparţine societăţii Remat SA, informează Agerpres.
Potrivit comisarului şef Săndel Doagă, comandantul IPJ Vrancea, furtul a fost posibil datorită neglijenţei unor angajaţi.
"Furtul a fost favorizat de neglijenţa angajaţilor Remat. Hoţii au intrat în incinta firmei cu chei potrivite, iar sistemul de alarmare şi supraveghere nu a fost activat de casier. Din aceste considerente, paznicul şi casierul societăţii sunt cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu. Din primele verificări a reieşit că, deşi există paznic la societate, iar exteriorul este luminat foarte bine, acesta susţine că nu a văzut pe nimeni şi nu ştie nimic. Mai mult, alarma nu era conectată, sistemul de monitorizare video din interior era închis, iar cheile de la casierie erau lăsate pe un birou, lângă uşa casieriei", a precizat comisarul şef Săndel Doagă pentru sursa citată.
Paznicul şi casiera societăţii păgubite sunt acum cercetaţi de poliţie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: jaf seif Vrancea paznic
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close