Antena 3 CNN Actualitate Legea junglei în Maramureş. Poliţia îi caută pe cei care au bătut un impiegat de mişcare până l-au lăsat lat în biroul din gară

Legea junglei în Maramureş. Poliţia îi caută pe cei care au bătut un impiegat de mişcare până l-au lăsat lat în biroul din gară

Caz revoltător petrecut miercuri dimineaţă în gara Seini din judeţul Maramureş. Impiegatul de mişcare a fost atacat și bătut crunt chiar în biroul din incinta Gării CFR Seini.

Legea junglei în Maramureş. Poliţia îi caută pe cei care au bătut un impiegat de mişcare până l-au lăsat lat în biroul din gară
Sursa foto: Facebook CFR Calatori
de Georgiana Adam    |    16 Dec 2020   •   23:36

Potrivit celor relatate de presa locală, victima, un bărbat de 53 de ani, ar fi surprins mai multe persoane într-o clădire dezafectată din stația CFR Seini.

Acestea ar fi plecat iniţial din zonă însă au revenit ulterior, au pătruns în biroul angajatului CFR și l-au snopit în bătaie. În plus, agresorii au devastat biroul.

Agresorii impiegatului au ţinut în gară personalul Satu Mare - Baia Mare

Agresiunea s-a petrecut chiar în timp ce în gară era trenul personal Satu Mare – Baia Mare. Acesta nu a putut pleca din stație pentru că impiegatul nu a semnalizat punea în mișcarea trenului.

Garnitura a plecat din stație cu întârziere, abia după ce acarul de serviciu a ajuns în biroul impiegatului.

Cazul este investigat de polițiștii de la Biroul Transporturi Maramureș împreună cu polițiștii de la Investigații Criminale.

Victima agresiunii a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Maramureș, unde a fost internată. Până la ora difuzării acestei ştiri, agresorii impiegatului nu fuseseră prinşi.

×
Subiecte în articol: Seini impiegat de mişcare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close