Antena 3 CNN Actualitate Sejururi la munte pentru toate buzunarele, prin programul "O săptămână la munte"

Sejururi la munte pentru toate buzunarele, prin programul "O săptămână la munte"

Sejururi la munte pentru toate buzunarele, prin programul "O săptămână la munte"
14 Noi 2008   •   10:23

După celebrul "Litoralul pentru Toţi", a apărut şi varianta montană. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, împreună cu hotelierii de pe Valea Prahovei, au lansat programul "O săptămână la munte" menit să atragă, în staţiunile montane, potenţialii turişti cu venituri modeste. Oferta este valabilă în perioada 16 noiembrie - 19 decembrie, pentru hoteluri de două până la patru stele.
Hotelierii sunt multumiţi de acest program care, spun ei, va mări considerabil gradul de ocupare hotelieră din staţiuni. Durata sejurului va fi de cinci nopţi, de duminică până vineri, în perioada 16 noiembrie - 19 decembrie. Tarifele pentru un sejur, la hoteluri sau vile de doua stele vor fi de 158 lei, în timp ce la trei stele preţurile ajung la 258 de lei. La hotelurile de patru stele, sejurul costă 358 de lei.
Programul este la prima ediţie, iar locurile vor fi vândute după principiul primul venit, primul servit. Până în acest moment , în program s-au înscris 18 societăţi hoteliere din staţiunile montane, care au pus la dispoziţie aproximativ 600 de locuri pe serie. Biletele pentru aceste hoteluri se găsesc începând de vineri în agenţiile de turism.
Antena 3

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close