Antena 3 CNN Actualitate Selfie mortal pentru un băiat de 14 ani! Adolescentul a căzut în gol de pe o clădire din centrul Buzăului

Selfie mortal pentru un băiat de 14 ani! Adolescentul a căzut în gol de pe o clădire din centrul Buzăului

Un adolescent şi-a pierdut viaţa pentru un selfie. Băiatul de 14 ani s-a urcat la ultimul etaj al unei clădiri dezafectate cu mai mulţi prieteni. În momentul în care a încercat fotografia, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la aproximativ 20 de metri.

Selfie mortal pentru un băiat de 14 ani! Adolescentul a căzut în gol de pe o clădire din centrul Buzăului
de Iulia Gorgorin    |    26 Noi 2020   •   13:20

Dorinţa de a face un selfie spectaculos i-a adus moartea unui adolescent de 14 ani din Buzău. 

Fără să conştientizeze la ce risc s-a expus, minorul s-a urcat cu trei prieteni la etajul doi al unei clădiri dezafectate din centrul oraşului.  Este vorba despre fosta cladire Romtelecom din Buzau.

Un moment de neatenţie a fost suficient, iar baiatul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la aproape 20 de metri, de pe un balcon fără balustradă.

Adolescentul a fost preluat în viaţă de la locul incidentului, însă din păcate, a murit în scurt timp la Spitalul Judeţean Buzau.

Ajuns la UPU inconștient, cu răni grave la cap, băiatul a intrat curând în stop cardio-respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare. După aproape o oră de luptă, medicii au fost nevoiți să declare decesul, potrivit reporterbuzoian.ro.

Polițiștii vor deschide acum o anchetă pentru a lămuri condițiile producerii tragediei.
 

×
Subiecte în articol: Buzau adolescent selfie fotografie Mario
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close