Antena 3 Actualitate Senatoarea Cristiana Anghel răspunde acuzaţiilor: Nu stau ilegal în cămin. Aş fi înţeles să se isterizeze dacă ocupam o casă a RA-APPS-ului

Senatoarea Cristiana Anghel răspunde acuzaţiilor: Nu stau ilegal în cămin. Aş fi înţeles să se isterizeze dacă ocupam o casă a RA-APPS-ului

11 Apr 2013   •   20:34

Senatoarea PC Cristiana Anghel a comentat în ediţia de joi seară a emisiunii La ordinea zilei", de la Antena 3, acuzaţiile potrivit cărora ar locui fără drept într-un cămin al ASE şi încasează ilegal bani de cazare de la Parlament.

Fosta învăţătoare a declarat la Antena 3 că locuieşte într-un cămin al Ministerului Învăţământului şi ASE-ului în baza unei cereri aprobate de Rectoratul Universităţii, unde plăteşte pe chirie mai puţin de o treime din suma pe care Parlamentul i-ar fi acordat-o dacă locuia la hotel.

Ponta, despre Cristiana Anghel: Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti

"Nu am stat la hotel. Dacă aş fi stat la hotel aş fi cheltuit din banul cetăţeanului mai bine de 90 de milioane de lei pe lună. Aşa, mie mi se dă mai puţin de o treime din această sumă", a declarat senatoarea la Antena 3

Senatoarea Cristiana Anghel a subliniat că are mulţi colegi în Parlament care plătesc sume importante pe cazare în hoteluri şi că o soluţie mai ieftină ar putea fi achiziţionarea unui bloc de locuinţe pentru parlamentari, cu plata în rate.

"Dacă ar fi să cumperi apartamente într-un bloc, gata facute, cât dai 90 de milioane pe lună pentru fiecare locuinţă, ai plăti rata şi în patru ani ai avea blocul tău",a spus fosta învăţătoare la Antena 3.

Senatoarea a vorbit şi despre pregătirea profesională a fiicei sale, acuzată că ar fi primit un post în Ministerul Învăţământului, după ce USL ar fi ajuns la putere.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close