Antena 3 CNN Actualitate Senator PNL surprins când se cinstea cu coniac, în timpul dezbaterilor privind legea carantinei

Senator PNL surprins când se cinstea cu coniac, în timpul dezbaterilor privind legea carantinei

Senatorul Daniel Fenechiu a simțit nevoia să se cinstească, noaptea trecută, în timpul dezbaterii din Comisia Juridică a Senatului referitoare la legea carantinării, cu o ceașcă de coniac. Ba mai mult, Fenechiu s-a lăudat și colegilor senatori cu licoarea despre care a spus că e un coniac vechi de 50 de ani.

Senator PNL surprins când se cinstea cu coniac, în timpul dezbaterilor privind legea carantinei
Sursa foto: captura video
de Gabriel Dano    |    15 Iul 2020   •   18:40

“Sunteți în direct și ne faceți poftă!”, i-a replicat alt parlamentar. “Când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. Pentru ca lumea să nu știe ce fac, beau din ceșcuță”, a spus senatorul liberal, care nu sa ferit să bea în văzul tuturor.

Daniel Fenechiu se teme de carantinare

Fenechiu s-a plâns în glumă că unii colegi din PNL ar vrea să-l carantineze. “Eu sunt o victimă în țara asta, eu voiam să terminăm cu astea…”.

După ședință, senatorul liberal, care este și liderul de grup al senatorilor PNL, a transmis un mesaj pe Facebook: “Acum s-a terminat ședința Comisiei Juridice din Senat… Sper să adoptăm proiectul înainte ca efectele și consecințele jocului politicianist făcut de PSD să fie greu controlabile….”.

 

×
Subiecte în articol: daniel fenechiu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close