Senator PNL surprins când se cinstea cu coniac, în timpul dezbaterilor privind legea carantinei

de Gabriel Dano    |    15 Iul 2020   •   18:40
Senator PNL surprins când se cinstea cu coniac, în timpul dezbaterilor privind legea carantinei captura video

Senatorul Daniel Fenechiu a simțit nevoia să se cinstească, noaptea trecută, în timpul dezbaterii din Comisia Juridică a Senatului referitoare la legea carantinării, cu o ceașcă de coniac. Ba mai mult, Fenechiu s-a lăudat și colegilor senatori cu licoarea despre care a spus că e un coniac vechi de 50 de ani.

“Sunteți în direct și ne faceți poftă!”, i-a replicat alt parlamentar. “Când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. Pentru ca lumea să nu știe ce fac, beau din ceșcuță”, a spus senatorul liberal, care nu sa ferit să bea în văzul tuturor.

Daniel Fenechiu se teme de carantinare

Fenechiu s-a plâns în glumă că unii colegi din PNL ar vrea să-l carantineze. “Eu sunt o victimă în țara asta, eu voiam să terminăm cu astea…”.

După ședință, senatorul liberal, care este și liderul de grup al senatorilor PNL, a transmis un mesaj pe Facebook: “Acum s-a terminat ședința Comisiei Juridice din Senat… Sper să adoptăm proiectul înainte ca efectele și consecințele jocului politicianist făcut de PSD să fie greu controlabile….”.

 

Parteneri
x close