Antena 3 CNN Actualitate Un senator UDMR le-ar fi spus polițiștilor de la Rutieră că are coronavirus, atunci când l-au oprit în trafic

Un senator UDMR le-ar fi spus polițiștilor de la Rutieră că are coronavirus, atunci când l-au oprit în trafic

Un senator UDMR care a fost oprit în trafic de polițiști, pentru că circula cu viteză, este acuzat că le-ar fi spus agenților că are coronavirus și că se grăbește să ajungă la București.

Un senator UDMR le-ar fi spus polițiștilor de la Rutieră că are coronavirus, atunci când l-au oprit în trafic
Sursa foto: Tanczos Barna
19 Mar 2020   •   09:55

Tanczos Barna a fost prins de polițiști, circulând cu viteză, în localitatea Olteni din Covasna, în cursul zilei de sâmbătă. Agentul de poliție, care era echipat cu mască și mănuși de protecție, a păstrat o distanță de aproximativ 2 metri față de autoturism. 

Ulterior, senatorul UDMR a confirmat incidentul, la Digi24, însă spune că nu i-a păcălit pe agenți. Și asta pentru că, spune parlamentarul, i-a transmis polițistului că merge la București pentru a face testul pentru coronavirus, în condițiile în care cu o zi înainte un coleg de-al său senator fusese depistat pozitiv.

Polițiștii din trafic susțin însă că, prins cu viteză, senatorul le-ar fi spus că are coronavirus, iar când au verificat la DSP, polițiștii au descoperit că nu făcuse testul niciodată.

 

 


 

×
Subiecte în articol: Tanczos Barna coronavirus
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close