Antena 3 CNN Actualitate Senatorii au votat împotriva urmăririi penale a lui Viorel Ilie

Senatorii au votat împotriva urmăririi penale a lui Viorel Ilie

Senatorii au votat împotriva urmăririi penale a lui Viorel Ilie
Sursa foto: Foto: gov.ro
03 Oct 2017   •   19:38

Senatorii au votat marţi împotriva cererii DNA privind începerea urmăririi penale a ministrului pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, într-un dosar privind organizarea unui concurs pentru angajarea de funcţionari publici. 

S-au înregistrat 37 de voturi "pentru", 77 "împotrivă" şi o abţinere. 

"Ca urmare a faptului că în urma votului exprimat nu a fost întrunit votul majorităţii senatorilor prezenţi, în conformitate cu dispoziţiile articolului 15 din Legea 115/1999 privind responsabilitatea ministerială, cu modificările ulterioare, precum şi cele din art. 151 din Regulamentul Senatului, Senatul nu cere urmărirea penală a dlui senator Viorel Ilie, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul", a citit senatorul PSD Ioan Deneş raportul Comisiei de numărare a voturilor. 

Votul a fost secret cu bile. 

"Senatul hotărăşte să nu ceară urmărirea penală a domnului senator Viorel Ilie, ministru pentru Relaţia cu Parlamentul în dosarul 314/P/2017 al DNA, Secţia de combatere a corupţiei", se arată în hotărârea Senatului căreia i-a dat citire preşedintele de şedinţă, senatorul Niculae Bădălău, vicepreşedinte al acestui for. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: urmarire penala
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close