Antena 3 CNN Actualitate Senatorii, dispuşi să RENUNŢE la menajeră şi spa doar ca să RĂMÂNĂ LA HOTEL

Senatorii, dispuşi să RENUNŢE la menajeră şi spa doar ca să RĂMÂNĂ LA HOTEL

Senatorii, dispuşi să RENUNŢE la menajeră şi spa doar ca să RĂMÂNĂ LA HOTEL
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Ian 2013   •   14:09

Membrii Senatului vor rămâne la hotel şi în acest an, chiar dacă vor pierde o serie de facilităţi de lux. Astfel, senatorii nu vor mai avea menajeră, gratuitate la curăţătorie, internet, cablu tv, spa sau micul dejun.

Cazarea fiecărui senator va costa astfel aproximativ 6.500 de lei lunar. În plus, parlamentarii nu-şi vor mai putea angaja rudele la cabinetele proprii.

Mulţi dintre parlamentari au anunţat că doresc să rămână cazaţi la hotel fie din obişnuinţă, aşa cum este cazul chestorului Senatului Ioan Chelaru, fie pentru securitatea oferită de hoteluri, aşa cum este cazul preşedintelui Comisiei de Abuzuri din Cameră, deputatul PDL  Mircea Toader.

Ioan Chelaru a afirmat că printre motivele pentru care ar dori să rămână cazat la hotel se numără "puterea obişnuinţei", facilităţile asigurate de operatorii hotelieri în ceea ce priveşte "curăţenia, zona păzită, sigură", dar şi locaţia centrală în Capitală.

Deputaţii PSD îşi vor prezenta, luni, în grupul parlamentar, opţiunile de cazare, a anunţat liderul grupului PSD din Camerp, Marian Neacşu. El a precizat că, până în acest moment, colegii deputaţi care s-au angajat să discute cu hotelierii nu au fost "entuziaşti".
   
Neacşu a mai spus că vineri va fi convenită şi forma finală pentru modificarea Statutului deputaţilor şi senatorilor, care va fi asumată de liderii de grup şi va deveni iniţiativă legislativă, urmând a intra în procedură pentru săptămâna viitoare.

Ştire în curs de actualizare.





×
Subiecte în articol: Senat
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close