Antena 3 Actualitate Senatorul Ioan Ghişe, la "Secvenţial": Partidul pentru Creşterea Salariilor şi Pensiilor este unul de proiect, nu doctrinar

Senatorul Ioan Ghişe, la "Secvenţial": Partidul pentru Creşterea Salariilor şi Pensiilor este unul de proiect, nu doctrinar

08 Mar 2015   •   18:19

Senatorul independent Ioan Ghişe a vorbit, în ediţia de duminică a emisiunii "Secvenţial", despre Partidul pentru Creşterea Salariilor şi Pensiilor, care urmează să fie lansat în viitorul apropiat şi care propune societăţii româneşti şase direcţii strategice pentru relansarea economiei.

"Acest partid pleacă de la proiectul de ţară lansat anul trecut, în 7 august. Numele partidului esenţializează scopul partidului: Creşterea şi alinierea salariilor şi pensiilor din România în mod eşalonat, într-o perioadă de 10-12, la media salariilor şi pensiilor din Uniunea Europeană", a afirmat Ioan Ghişe, la Antena 3.

Ghişe a subliniat că partidul pe care intenţionează să îl înfiinţeze este unul de proiect, nu doctrinar, cu o anumită ideologie.

Senatorul independent a arătat că partidul propune societăţii româneşti şase direcţii strategice pentru relansarea economiei, în mod special a sectorului privat, în ceea ce priveşte IMM-urile.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close