Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Tudor Barbu, luat în colimator. "A fost o glumă proastă"

Senatorul Tudor Barbu, luat în colimator. "A fost o glumă proastă"

Senatorul Tudor Barbu, luat în colimator. "A fost o glumă proastă"
11 Feb 2016   •   13:42

Senatorul liberal Tudor Barbu a afirmat într-un interviu la postul de radio Infinit din Târgu Jiu că ar da distonocalm pensionarilor din oraş care nu îl doresc pe candidatul propus de liberali la primăria localităţii, potrivit adevarul.ro.

„M-am întâlnit ieri, îndrum spre colegii voştri de la un alt post de radio, cu nişte bătrâni, la scara unui bloc. Şapte, opt, pensionari. Peste 70 de ani. Unul dintre ei zice: «Bună ziua, domnule senator»! «Bună ziua, Excelenţă»!. «Domnule, lasa-te domnule de PNL că tu eşti om serios»!. M-am uitat la el şi i-a zis: «Dar ce făcui»?. «Păi cum ăla venişi să-l pui candidat? Se sperie lumea pe scară la mine la bloc». «Domnule, zic eu, mă duc să iau nişte distonocalm şi ţi-l dau să-l împarţi pe scară, ca să se calmeze oamenii»“, a afirmat Barbu relatând situaţia cu care s-a confruntat.

Tudor Barbu a explicat, în direct la Antena 3, că totul a fost o glumă nefericită.

„Era o glumă. Presa nu s-a întrebat de ce s-au speriat oamenii de un candidat? Vă spun eu de ce. E pentru prima dată când candidează acolo un liberal. Mi-am cerut scuze, nu mi-am imaginat că o glumă poate să deranjeze" a explicat Tudor Barbu în emisiunea "Se întâmplă în România".




×
Subiecte în articol: Maria Coman
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close