Antena 3 CNN Actualitate Senatul, la mila Guvernului: Din octombrie, instituţia rămâne fără bani de utilităţi şi carburanţi

Senatul, la mila Guvernului: Din octombrie, instituţia rămâne fără bani de utilităţi şi carburanţi

Senatul, la mila Guvernului: Din octombrie, instituţia rămâne fără bani de utilităţi şi carburanţi
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Sep 2011   •   15:16

Senatorii ar putea, în curând, să fie nevoiţi să utilizeze mijloacele de transport în comun, să lucreze pe întuneric şi să-şi trimită mesaje prin intermediul porumbeilor mesageri. Asta pentru că, începând din octombrie, instituţia va ajunge să nu mai dispună de bani pentru achitarea utilităţilor, achiziţionarea carburanţilor şi plata serviciilor de comunicaţii.

Potrivit vicepreşedintelui Senatului, Ioan Chelaru, citat de Mediafax, situaţia fondurilor Senatului "este relativ delicată", în condiţiile în care solicitarea către Guvern, pentru o rectificare bugetară, nu a fost aprobată.

Senatul ar putea ajunge în situaţia ca, începând cu luna octombrie, să nu mai aibă bani pentru plata serviciilor de comunicaţii, a facturilor la utilităţi şi pentru achiziţionarea carburanţilor, a adăugat Chelaru.

Fără o rectificare bugetară sau o realocare de fonduri, Senatul va fi în imposibilitatea de a-şi mai desfăşura activitatea, a mai spus vicepreşedintele instituţiei.

 

×
Subiecte în articol: Senat guvern carburanti platã
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close