Antena 3 Actualitate Sens giratoriu la intersecţia DN 67 cu DN 7, la Budeşti, în judeţul Vâlcea

Sens giratoriu la intersecţia DN 67 cu DN 7, la Budeşti, în judeţul Vâlcea

de Alin Tarnovschi    |    07 Dec 2021   •   11:18
Sens giratoriu la intersecţia DN 67 cu DN 7, la Budeşti, în judeţul Vâlcea
Sursa foto: Facebook | Constantin Rădulescu

Un sens giratoriu va fi construit la intersecţia DN 67 cu DN 7 în localitatea Budeşti din judeţul Vâlcea. Anunţul a fost făcut de Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea.

"Scriam în urmă cu trei ani ministerului de resort, dar și „drumurilor naționale” – CNAIR, despre necesitatea unor lucrări pe drumurile naționale, care traversează județul Vâlcea.

Ceream atunci, realizarea a patru sensuri giratorii pentru fluidizarea traficului pe DN 67 și DN 7, două dintre acestea realizându-se deja.

Astăzi, pot spune că și cel de-al treilea, de la „punctul de control, de lângă unitatea militară din Budești”, intersecția DN 7 cu DN 67, devine realitate, întrucât au început lucrările pregătitoare instalării acestui sens giratoriu.

Acest lucru nu poate decât să ne bucure deoarece, pe lângă faptul că răspunde solicitării unui număr important de vâlceni, prin realizarea acestei investiții se fluidizează traficul în această zonă extrem de aglomerată a județului Vâlcea", a scris Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

A crăpat ceasul...bun!?? SENS GIRATORIU, pe DN 7, la Budești! Scriam în urmă cu trei ani ministerului de resort, dar și „drumurilor naționale” – CNAIR, despre necesitatea unor lucrări pe drumurile naționale, care traversează județul Vâlcea. Ceream atunci, realizarea a patru sensuri giratorii pentru fluidizarea traficului pe DN 67 și DN 7, două dintre acestea realizându-se deja. Astăzi, pot spune că și cel de-al treilea, de la „punctul de control, de lângă unitatea militară din Budești”, intersecția DN 7 cu DN 67, devine realitate, întrucât au început lucrările pregătitoare instalării acestui sens giratoriu. Acest lucru nu poate decât să ne bucure deoarece, pe lângă faptul că răspunde solicitării unui număr important de vâlceni, prin realizarea acestei investiții se fluidizează traficul în această zonă extrem de aglomerată a județului Vâlcea.

Publicată de Constantin Rădulescu pe Luni, 6 decembrie 2021

×
Subiecte în articol: Budești Valcea
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close