Antena 3 CNN Actualitate Sergiu Băhăian, ”Regizorul morții”, a comandat mai multe crime. Cadavrele au fost abandonate în canalul Dunăre-Marea Neagră sau îngropate în ciment

Sergiu Băhăian, ”Regizorul morții”, a comandat mai multe crime. Cadavrele au fost abandonate în canalul Dunăre-Marea Neagră sau îngropate în ciment

Sergiu Băhăian a creat o rețea de tip mafiot, care se ocupa de infracțiuni financiare, dar și de crime în serie. Fostul om de afaceri are mai multe pedepse și a fost condamnat la 30 de ani de detenție.

Sergiu Băhăian, ”Regizorul morții”, a comandat mai multe crime. Cadavrele au fost abandonate în canalul Dunăre-Marea Neagră sau îngropate în ciment
Sursa foto: Intact Images
de Georgiana Adam    |    24 Dec 2020   •   09:50

Procurorii DIICOT au demonstrat, că ”Regizorul morții” s-a folosit de oameni ai străzii pentru a lua credite bancare, după care a ordonat ca aceștia să fie omorâți. Cadavrele au fost abandonate în canalul Dunăre-Marea Neagră sau îngropate în ciment.

Sergiu Băhăian a comandat uciderea mai multor persoane

Aceste crime condamnate de Sergiu Băhăian – petrecute între 2006 și 2008 – au îngrozit România. 

Potrivit DIICOT, victimele grupării infracționale conduse de Sergiu Băhaian au fost Lucian Cernat, Emilian Leonte, Ionel Ulezu și Petrică Captalan. Complicii fostului om de afaceri au recunoscut că acesta le-a comandat să îi ucidă pe cei patru oameni ai străzii, astfel încât martorii incomozi să fie reduși la tăcere. 

Sergiu Băhăian, ”Regizorul morții”, a fost prins după o urmărire ca-n filme

Sergiu Băhăian a fost capturat, în luna ianuarie a anului 2010, după o urmărire ca-n filmele de acțiune. 

Băhăian a invocat în luna decembrie a acestui an ”legea mai favorabilă”, respectiv Codul Penal din 1969. Recent, judecătorii de la Tribunalul Giurgiu au dat sentința în dosarul lui Sergiu Băhăian, informează gandul.ro.

Magistrații au descontopit pedepsele individuale pe care le-a primit și l-au condamnat pe fostul om de afaceri la pedeapsa cea mai grea, respectiv 21 de ani de închisoare, la care se adaugă un spor de 9 ani de închisoare, urmând ca Băhăian să execute 30 de ani de detenție pentru infracțiunile sale.

 

×
Subiecte în articol: Sergiu Băhăian Regizorul morții crime
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close