Antena 3 CNN Actualitate El este Sergiu, tânărul mort în timp ce era tras cu un colac, pe zapadă: ”De ce m-ai lăsat bebe, de ce?”

El este Sergiu, tânărul mort în timp ce era tras cu un colac, pe zapadă: ”De ce m-ai lăsat bebe, de ce?”

Sergiu F., în vârstă de 35 de ani, este sătmăreanul care a murit în timp ce era tras cu un colac pe zăpadă, de un prieten.

El este Sergiu, tânărul mort în timp ce era tras cu un colac, pe zapadă: ”De ce m-ai lăsat bebe, de ce?”
Sursa foto: Facebook / Sergiu Feher
de Laura Dinu    |    20 Ian 2022   •   13:36

Impactul cu un copac de pe marginea drumului a fost atât de violent încât echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru Sergiu. 

Iubita tânărului a postat un mesaj sfâșietor pe o rețea socială.

”Sufletul meu, inima mea, bebe meu, de ce m-ai lăsat bebe, de ce? Bebe, hai te rog înapoi, aveam atâtea planuri împreună, iar Dumnezeu mi te-a luat, Doamne adu-l înapoi, ce ma fac eu fără tine, sufletul meu?

Acum ne-ai lăsat, iubirea mea, Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de tine acolo sus, iar noi promit că ne vom revedea curând, bebe meu frumos, îngerașul meu, am să te iubesc toată viața mea”. 

Sufletul meu, inima mea, bebe meu de ce mai lăsat bebe de ceeeeeeeeeee? , bebe hai te rog înapoi, aveam atâtea planuri...

Publicată de Cristina Teodora pe Miercuri, 19 ianuarie 2022

În urma impactului, încă o tânără tractată pe zăpadă se află în stare extrem de gravă. 

O. Daniela, în vârstă de 21 de ani, a fost preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă al celor de la SMURD Satu Mare în stare critică și transportată la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean Satu Mare, potrivit presasm.ro

Din cauza rănilor foarte grave, medicii au fost nevoiți să o transfere la Spitalul Județean din Baia Mare. Starea pacientei este în continuare critică, aflându-se în comă de gradul 4, fiind intubată pe Secția de Terapie Intensivă. Din păcate, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. 

Bărbat mort pe loc în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. O altă tânără are șanse minime de supraviețuire în urma impactului

Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.00, pe drumul forestier "Brada", situat în extravilanul localității Negrești Oaș, în zona "Luna Șes"

Potrivit informațiilor PresaSM, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes, înmatriculat în Franța, a tractat trei persoane pe un colac tubby și o cameră auto, respectiv un bărbat în vârstă de 35 de ani, și două femei, ambele în vârstă de 21 de ani.

S-au izbit violent de un copac

Din păcate, cele trei persoane tractate s-au izbit violet de un copac situat pe marginea drumului, cel mai probabil din cauza condițiilor de drum. În urma impactului, bărbatul de 35 de ani a decedat iar cele două tinere au fost rănite foarte grav. 

Una dintre acestea este în stare critică, cu șanse foarte mici de supraviețuire, spun medicii. Cea de-a doua tânără este în afara oricărui pericol, însă a suferit o fractură de picior și o contuzie de coloană.

Șoferul avea o alcoolemie de 0,04 mg/l 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Nefiind un drum public, accidentul nu este considerat a fi unul rutier.

Bărbatul a murit pe loc

”În cursul acestei nopți, în jurul orei 00:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, pe strada Luna Șes, din localitatea Negrești Oaș. 

În accident a fost implicat un autoturism care trăgea un tubing pe care se aflau 3 persoane.

La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comanda, două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor) și doua ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. 

Două victime (ambele de sex feminin, în vârstă de 21 de ani) au fost transportate la spital, iar o victimă de sex masculin în vârstă de 35 de ani a fost declarată decedată”, se arată în comunicatul Poliției. 

×
Subiecte în articol: Satu Mare Brada
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close