Antena 3 CNN Actualitate Sever Voinescu pleacă în Qatar pe bani publici. Cotoi vrea să zboare la clasa economic

Sever Voinescu pleacă în Qatar pe bani publici. Cotoi vrea să zboare la clasa economic

Sever Voinescu pleacă în Qatar pe bani publici. Cotoi vrea să zboare la clasa economic
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    22 Feb 2012   •   21:46

Purtătorul de cuvânt al PDL, deputatul Sever Voinescu Cotoi, va pleca luna viitoare într-o mini-vacanţă în Qatar, pe bani publici. Informaţia a fost prezentată în ediţia de miercuri seară a emisiunii Subiectiv de la Antena 3, de moderatorul Răzvan Dumitrescu.

"Domnul Sever Voinescu Cotoi pleacă la spa în Qatar, în perioada 19-21 martie, în calitate de membru al comisiei politice a Adunării Parlamentare a NATO, unde este un simpozion despre piraterie. Va sta la hotelul The Ritz Carlton Sharq and Spa, în Doha, este un hotel scump. El a spus că stă 4 zile, dar doarme 5 nopţi", a precizat Dumitrescu, citind din cererea lui Voinescu.

În plus, Cotoi s-a lăudat cu faptul că a făcut o cerere în care solicită să se întoarcă cu un avion de la economic class, pentru a face astfel o economie, deşi el vrea să plece cu business class.

Potrivit lui Răzvan Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al PDL a fost sunat pentru a confirma sau infirma această informaţie, a răspuns la telefon, a râs şi a spus că pleacă în Qatar şi nu mai vrea să comenteze.





×
Subiecte în articol: pdl purtator de cuvant avion
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close