Antena 3 CNN Actualitate Sfântu Gheorghe. Angajaţi ai Serviciului de Permise Auto, cercetaţi că ar fi eliberat permise false

Sfântu Gheorghe. Angajaţi ai Serviciului de Permise Auto, cercetaţi că ar fi eliberat permise false

Sfântu Gheorghe. Angajaţi ai Serviciului de Permise Auto, cercetaţi că ar fi eliberat permise false
Sursa foto: Permise
11 Mar 2009   •   09:14

Încă un scandal cu carnete de conducere acordate fraudulos. Zece angajaţi ai Serviciului Permise Auto din Sfântul Gheorghe sunt cercetaţi pentru că ar fi eliberat permise false.

Scenariul este identic cu cel din Argeş, unde deja s-a trecut la suspendarea carnetelor suspecte.

Miercuri dimineaţă au avut loc peste 20 de percheziţii, atât la sediul Serviciului, cât şi la casele celor zece angajaţi. Acţiunea a fost desfăşurată de Biroul Naţional Anticorupţie şi coordonată de Parchetul de pe lângă tribunalul Covasna.

Potrivit Agerpres, persoanele în cauză s-au aflat în vizorul DNA timp de un an de zile, din martie 2008 până în prezent, iar în urma investigaţiilor a rezultat că este vorba despre un grup infracţional organizat, format inclusiv din lucrători ai Serviciului de Permise Auto Covasna, care au obţinut direct sau indirect bunuri materiale în schimbul facilitării obţinerii permiselor auto.

Poliţiştii din Covasna au asigurat sprijinul logistic pentru această operaţiune. În total, au fost efectuate peste 20 de descideri. Mai bine de jumătate dintre acestea au fost făcute la casele angajaţilor de la Serviciul Permise.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close