Antena 3 Actualitate Sfârșit tragic pentru o fetiță de numai 13 ani din Buzău, care ieșise cu animalele la păscut

Sfârșit tragic pentru o fetiță de numai 13 ani din Buzău, care ieșise cu animalele la păscut

de Diana Dragotescu    |    03 Oct 2020   •   19:45
Sfârșit tragic pentru o fetiță de numai 13 ani din Buzău, care ieșise cu animalele la păscut
Sursa foto: Facebook

Cristina Bianca, o fetiță de numai 13 ani din comuna buzoiană Valea Râmnicului, a murit marți seara lovită de un tren. Fata era la păscut cu animalele, în apropiere de casa părintească.

Bianca mergea des cu oile și caprele din gospodărie la păscut în apropierea casei, unde se afla și o cale ferată. Marți seara însă, chiar înainte să se întorcă acasă, fata se odihnea pe șina de cale ferată și a zărit un tren cum venea spre ea.

Bianca s-a ridicat cu viteză însă chiar în acel moment a zărit un al doilea tren care venea spre ea. De teamă, copila s-a blocat iar accidentul a fost inevitabil. 

Mecanicul trenului de pe ruta Mărășești-Buzău a declarat că a surpins momentul în care fata a părut să fi încremenit de frică. Acesta a avertizat-o sonor, însă nu a putut frâna la timp pentru a evita impactul. 

Familia și cunoscuții fetei au rămas șocați la aflarea veștii că Bianca și-a pierdut viața, într-un mod greu de imaginat, scrie adevărul.

„A fost o fetiţă bună, veselă, optimistă şi foarte muncitoare”, au declarat profesorii Biancăi. 

Cristina Bianca abia intra în clasa a șasea și era cel mai mare copil al familiei Darciuc. Fata a fost înmormântată sâmbătă, într-un sicriu alb. 

×
Subiecte în articol: fata lovită de tren
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close