Antena 3 CNN Actualitate Sfârșit tragic pentru o fetiță de numai 13 ani din Buzău, care ieșise cu animalele la păscut

Sfârșit tragic pentru o fetiță de numai 13 ani din Buzău, care ieșise cu animalele la păscut

Cristina Bianca, o fetiță de numai 13 ani din comuna buzoiană Valea Râmnicului, a murit marți seara lovită de un tren. Fata era la păscut cu animalele, în apropiere de casa părintească.

Sfârșit tragic pentru o fetiță de numai 13 ani din Buzău, care ieșise cu animalele la păscut
Sursa foto: Facebook
de Diana Dragotescu    |    03 Oct 2020   •   19:45

Bianca mergea des cu oile și caprele din gospodărie la păscut în apropierea casei, unde se afla și o cale ferată. Marți seara însă, chiar înainte să se întorcă acasă, fata se odihnea pe șina de cale ferată și a zărit un tren cum venea spre ea.

Bianca s-a ridicat cu viteză însă chiar în acel moment a zărit un al doilea tren care venea spre ea. De teamă, copila s-a blocat iar accidentul a fost inevitabil. 

Mecanicul trenului de pe ruta Mărășești-Buzău a declarat că a surpins momentul în care fata a părut să fi încremenit de frică. Acesta a avertizat-o sonor, însă nu a putut frâna la timp pentru a evita impactul. 

Familia și cunoscuții fetei au rămas șocați la aflarea veștii că Bianca și-a pierdut viața, într-un mod greu de imaginat, scrie adevărul.

„A fost o fetiţă bună, veselă, optimistă şi foarte muncitoare”, au declarat profesorii Biancăi. 

Cristina Bianca abia intra în clasa a șasea și era cel mai mare copil al familiei Darciuc. Fata a fost înmormântată sâmbătă, într-un sicriu alb. 

×
Subiecte în articol: fata lovită de tren
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close