Antena 3 CNN Actualitate Sfârșit tragic pentru o nuntașă din Buzău. A fost spulberată de o mașină într-o secundă, sub ochii soțului!

Sfârșit tragic pentru o nuntașă din Buzău. A fost spulberată de o mașină într-o secundă, sub ochii soțului!

Sfârșit tragic pentru o nuntașă din Buzău. A fost spulberată de o mașină într-o secundă, sub ochii soțului!
08 Mai 2017   •   08:32

Sfârşit tragic pentru o femeie de 55 de ani din Buzău. Obosită, după ce a petrecut toată noaptea la o nuntă, nu a mai fost atentă pe unde trece strada şi a fost spulberată de o maşină, chiar sub ochii soţului ei. Şoferul care a izbit-o în plin are doar 19 ani şi conducea cu permisul suspendat.

Accidentul s-a petrecut la doar câţiva paşi de cortul unde nuntaşii au petrecut toată noaptea. Femeia şi soţul ei aveau maşina parcată peste drum, iar când a traversat şoseaua, care face legătura între Buzău şi Braşov, nu s-a mai asigurat şi a fost lovită în plin de un bolid de lux.

Imediat la faţa locului a fost chemată o ambulanţă, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie, care a decedat la scurt timp de la impact. Şoferul care a lovit-o are doar 19 ani, iar în urma cercetărilor poliţiştii au aflat că avea şi permisul suspendat.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest care a relevat că nu consumase alcool. I s-a întocmit totuşi dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere fără permis.

 

 

 

×
Subiecte în articol: dosar penal ucidere din culpa alcool nunta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close