Antena 3 CNN Actualitate Sfâșietor. Mesajul dureros pe care Anamaria Prodan a cerut să fie scris pe mormântul mamei sale

Sfâșietor. Mesajul dureros pe care Anamaria Prodan a cerut să fie scris pe mormântul mamei sale

Sfâșietor. Mesajul dureros pe care Anamaria Prodan a cerut să fie scris pe mormântul mamei sale
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    19 Apr 2018   •   14:17

IONELA PRODAN A MURIT. Artista de muzică populară a cerut să fie îngropată cu costumul popular cusut chiar de mama sa.

Mormântul Ionelei Prodan a fost pregătit cu mare atenție, iar fiica sa a cerut să fie scrise câteva versuri și un mesaj emoționant.

„Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibile. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă.

Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată!

Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat”, este mesajul scris la mormânt și semnat de cele două fiice, Anamaria și Anca.

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close