Antena 3 CNN Actualitate Cum scăpăm de cearcăne și efectele adverse ale intervențiilor pentru estomparea lor: ”Ne putem desfigura”

Cum scăpăm de cearcăne și efectele adverse ale intervențiilor pentru estomparea lor: ”Ne putem desfigura”

Cearcănele dau bătăi de cap atât femeilor cât și bărbaților. Medicul estetician Marian Simion a explicat la „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea”  cum le putem estompa, pentru a scăpa de această problemă estetică, precum și care sunt efectele adverse care ne desfigurează.

Cum scăpăm de cearcăne și efectele adverse ale intervențiilor pentru estomparea lor: ”Ne putem desfigura”
de Diana Dragotescu    |    07 Oct 2020   •   10:00

Primul pas este estomparea cercănelor. Prima variantă este estomparea este cu ajutorul unor substanțe care se injectează imediat sub piele.  

Cum scăpăm de cearcăne

- acid hialuronic: variantă non-invazivă
- grăsime proprie: procedură chirutgicală

Modalitatea este aleasă în funcție de gravitatea cercănelor. Când zona are o culoare diferită și este înfundată, apelăm la o soluție care să umple zona, așadar folosim acidul hialuronic. În cazurile mai grave apelăm la grăsimea proprie 

Acidul hialuronic durează undeva la 6 luni de zile, când se reintervine pentru a corecta. Grăsimea proprie durează mai mult ca și rezultat. 

Efectele adverse ale intervențiilor pentru estomparea cercănelor

Dacă intervenim cu alte substanțe poate apărea un efect de volumizare prea mare sau o iritație în zona respectivă. Peste vârsta de 35-37 de ani, avem ligamente slăbite iar acidul hialuronic se poate mișca, pe când grăsimea proprie se așează mai bine. Atât femeile cât și bărbații pot apela la această procedură, iar intervenția se recomandă persoanelor de peste 18 ani. 

Sfat de Sănătate. Cum scăpăm de cearcăne și când trebuie să apelăm la ajutorul specialiștilor

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close