Antena 3 CNN Actualitate Sfaturi pentru a IMPRESIONA o fată din România: Casă, romantism şi mânuirea unui TOPOR

Sfaturi pentru a IMPRESIONA o fată din România: Casă, romantism şi mânuirea unui TOPOR

Sfaturi pentru a IMPRESIONA o fată din România: Casă, romantism şi mânuirea unui TOPOR
24 Aug 2013   •   15:28
Bărbaţii care vor să vină în România şi să îşi găsească o fată cu care să facă o relaţie sunt sfătuiţi de site-ul men-advice.net să respecte 10 reguli, pentru a avea un drum mai lin. Printre aceste sfaturi, să ştie să spună rugăciunea "Tatăl nostru" şi să ştie să mânuiască un topor. 
 
Redăm, în continuare, cele zece sfaturi: 
 
1. Îmbracă-te ca să impresionezi
 
Româncele sunt constant curtate de bărbaţi foarte bine îmbrăcaţi pentru că, în general, cultura lor pune preţ pe imagine. 
 
2. Să ai apartamentul sau casa ta
 
În mod normal, majoritatea femeilor din România locuiesc cu părinţii. S-ar putea să ţi se pară amuzant, dar adevărul este că românii sunt foarte ataşaţi de familii şi de obicei stau împreună până la căsnicie. 
 
3. Învaţă-i limba
 
Aproape toate fetele educate din România vorbesc fluent engleză şi franceză. Dacă au făcut acest efort în materie de comunicare, şi tu poţi face un efort să înveţi câteva cuvinte în limba română. Astfel, ai putea câştiga respectul ei. 
 
4. Fii romantic
 
Pentru o femeie din România, florile sunt un puternic gest de romantism. Dacă îi cumperi flori, ea se simte feminină şi preţuită. În România, apreciarea pentru flori este mai mare decât în alte locuri. Motivul este că românii sunt foarte legaţi de natură. 
 
5. Număr impar de flori
 
Există o superstiţie în România care spune că un număr par de flori se dau doar la morţi sau la înmormântări. Deci dacă faci vreodată greşeala să îi cumperii 22 de trandafiri, pentru că are 22 de ani, s-ar putea să fie ofensată. Fii atent şi întotdeauna cumpără un număr impar de flori. 
 
6. Fii punctual
 
Femeile din România se stresează repede dacă prietenul de altă naţionalitate nu ajunge la timp pentru cină. De asemenea, ar trebui să anunţi dacă ştii sigur că vei întârzia la întâlnire. Este un gest de respect. S-ar putea să nu mai gătească niciodată pentru tine, dacă nu ai grijă!
 
7. Să ai întotdeauna două portofele
 
Dacă îţi pierzi portofelul şi rămâi fără bani, va fi uşor supărată şi îngrijorată pentru tine. Nu este vorba de a rămâne fără bani, este vorba despre faptul că în România, a pierde portofelul este o tragedie. 
 
În acest caz, cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este să ai două portofele la tine întotdeauna, în caz că pierzi unul. Şi dacă pierzi unul, nu îi spune, se va îngrijora pentru tine. 
 
8. Vindec-o 
 
În România există un aşa numit "blestem" (deochi n.r.) făcut de o femeie în vârstă pentru a ataca o tânără frumoasă. Dacă prietena brusc se trezeşte cu o durere de cap foarte puternică şi i se face rău, s-ar putea să fi fost blestemată. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să o întinzi în pat şi să îi faci un masaj la picioare. O vindeci cu o scurtă rugăciune românească pe care tot ea o ştie. 
 
9. Să ştii să mânuieşti un topor
 
Majoritatea europenilor ştiu să folosească un topor. Dacă vrei să impresionezi o femeie din România, trebuie să ştii să tai lemne cu un topor pentru un grătar pe timp de iarnă sau pentru a arunca în şemineu. 
 
10. Învaţă să aprinzi focul
 
Eşti un bărbat adevărat dacă ştii să aprinzi un foc pe timp de zăpadă sau de ploaie. Probabil că apreciază acest fapt pentru că demonstrează tehnici de supravieţuire. 
 

×
Subiecte în articol: casa sfaturi barbati femei România flori
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close