Antena 3 CNN Actualitate Show aviatic DE SENZAŢIE la Strejnic

Show aviatic DE SENZAŢIE la Strejnic

Show aviatic DE SENZAŢIE la Strejnic
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Mai 2014   •   21:11
Cei mai talentaţi şi experimentaţi piloţi şi paraşutişti au făcut spectacol în aer la Strejnic. Sute de oameni au fost prezenţi pe aerodrom iar cei mai încântaţi au fost, de departe, copiii, care au stat cu ochii pe cer zeci de minute în şir. 
 
Precizie, talent, tehnica si curaj. De asta au nevoie pilotii pentru a oferi adevarate spectacole pe cer, care te lasa cu ochii in soare. La propriu.
 
Pilotii de la Hawks of Romania, impreuna cu Soimii Romaniei si cu alti piloti profesionisti si-au aratat maiestria intr-un show de zile mari, la aerodromul de la Strejnic.
 
Spectatorii au avut parte si de o premiera. A fost pentru prima data cand s-a zburat intr-o formula de 5 aeronave extra 300. Pilotul Andrei Serbu s-a alaturat celor de la Hawks of Romania si a executat acrobatii solo.
 
Pilotii au adus cu ei mai multe tipuri de avioane, si chiar aparate de zbor realizate chiar de ei.
 
La mitingul aviatic din acest an au fost prezente echipajele de la Hawks Of Romania, Iacării Acrobati Yakers, Vulturii Tricolori, Blue Wings Romania şi Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, dar si mai multi paraşutişti. Pe cer a fost inaltat si un balon cu aer cald. 
 

×
Subiecte în articol: show aviatie aviatic piloti aeronave copii
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close