Antena 3 CNN Actualitate Și-a distrus viitorul din cauza un gest stupid! Tânăra din Iași a fost condamnată la patru ani de închisoare

Și-a distrus viitorul din cauza un gest stupid! Tânăra din Iași a fost condamnată la patru ani de închisoare

Un gest de-a dreptul stupid o va costa pe o tânără din Iași viitorul. Ioana Ștefan a fost condamnată la patru ani și două luni de închisoare, după ce și-a dezamăgit cea mai bună prietenă.

Și-a distrus viitorul din cauza un gest stupid! Tânăra din Iași a fost condamnată la patru ani de închisoare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de M.P.    |    01 Iul 2020   •   10:00

Totul a început în urmă cu patru ani, când cele două tinere aveau 21 de ani. S-au întâlnit la o cofetărie, au vorbit, moment în care una dintre ele a plecat la toaletă.

Atunci, fără să stea pe gânduri Ioana i-a furat cardul prietenei sale. Mai târziu, a sustras de la bancomat pe rând suma de 4.000 de lei. În tot acest timp, victima îi povestea cu lux de amănunte celei pe care o credea prietenă ce i s-a întâmplat, dar și că urmează să depună plângere la Poliție.

A fost momentul în care Ioana a intrat în panică, dar nu și-a recunoscut fapta, ci și-a creat un cont fals de Facebook și a început să își amenințe prietena. „Am un om în Poliție! Știu tot ce faci! Primul lucru pe care îl voi face dacă nu-ți retragi plângerea este să-ți distrug o prietenie. Îți retragi plângerea! Dacă nu, vei avea parte de o teroare imensă!”, i-ar fi scris Ioana Ștefan prietenei sale, potrivit procurorilor, scrie BZI.

Anchetatorii au aflat că falsul cont de Facebook era accesat de pe IP-ul Ioanei, astfel că s-a făcut legătura. 

Sentința instanței nu este definitivă putând fi contestată. 

×
Subiecte în articol: furt card condamnată la închisoare
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close