Antena 3 Actualitate Şi-a infectat soţia cu HIV şi a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Femeia a murit după un an

Şi-a infectat soţia cu HIV şi a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Femeia a murit după un an

de Antena3.ro    |    03 Feb 2012   •   19:33
Şi-a infectat soţia cu HIV şi  a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Femeia a murit după un an Foto: topnews.in

Un bărbat din Botoşani a  fost condamnat la 14 ani de închisoare după ce şi-a infectat intenţionat soţia cu HIV, informează DC News. Femeia a murit la un an după ce a fost infectată.

Bărbatul ştia că are HIV, dar nu a vrut să îi spună soţiei sale. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a murit în luna august, 2010, după ce boala a evoluat extrem de rapid.

Potrivit cercetărilor, bărbatul a ales să-i spună soţiei acest secret într-un bilet, care a fost găsit de părinţii femeii, după moartea acesteia, bilet care a devenit principala probă incriminatoare.

Părinţii femeii au depus o plângere, iar acum bărbatul, pe lângă ani buni de închisoare, trebuie să le plătească acestora şi daune morale de aproape 13.000 de lei.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a motivat în recurs că este nevinovat pentru că soţia sa ştia despre boala lui şi că a fost opţiunea ei să întreţină relaţii sexuale neprotejate cu soţul ei.

Înainte de a muri, femeia a născut o fetiţă care nu este purtătoare a virusului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close