Antena 3 CNN Actualitate Şi-a infectat soţia cu HIV şi a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Femeia a murit după un an

Şi-a infectat soţia cu HIV şi a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Femeia a murit după un an

Şi-a infectat soţia cu HIV şi  a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Femeia a murit după un an
Sursa foto: Foto: topnews.in
03 Feb 2012   •   19:33

Un bărbat din Botoşani a  fost condamnat la 14 ani de închisoare după ce şi-a infectat intenţionat soţia cu HIV, informează DC News. Femeia a murit la un an după ce a fost infectată.

Bărbatul ştia că are HIV, dar nu a vrut să îi spună soţiei sale. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a murit în luna august, 2010, după ce boala a evoluat extrem de rapid.

Potrivit cercetărilor, bărbatul a ales să-i spună soţiei acest secret într-un bilet, care a fost găsit de părinţii femeii, după moartea acesteia, bilet care a devenit principala probă incriminatoare.

Părinţii femeii au depus o plângere, iar acum bărbatul, pe lângă ani buni de închisoare, trebuie să le plătească acestora şi daune morale de aproape 13.000 de lei.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a motivat în recurs că este nevinovat pentru că soţia sa ştia despre boala lui şi că a fost opţiunea ei să întreţină relaţii sexuale neprotejate cu soţul ei.

Înainte de a muri, femeia a născut o fetiţă care nu este purtătoare a virusului.

×
Subiecte în articol: inchisoare sotia HIV condamnat femeie
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close