Antena 3 CNN Actualitate Și-a îngropat într-un borcan economiile de-o viață, dar a avut un șoc când a descoperit că a fost prădat. Cine i-a cheltuit banii

Și-a îngropat într-un borcan economiile de-o viață, dar a avut un șoc când a descoperit că a fost prădat. Cine i-a cheltuit banii

03 Aug 2016   •   08:15

O adolescentă din Gorj a făcut praf într-un timp record banii strânşi de părinţii săi care munceau în străinătate. Tatăl ei a îngropat în pământ 30 de mii de dolari pentru că nu avea încredere în bănci. Cu mica avere, fata şi-a luat bijuterii din aur şi telefon mobil.

O mare parte din bani ar fi ajuns la un prieten de-al fetei, care şi-a cumpărat o maşină de lux.

30 de mii de dolari îngropase bărbatul în garaj, într-un borcan. Banii fuseseră strânşi de familie pentru zile negre. Când s-a întors de la muncă, din Portugalia, Dorinel a găsit în garaj doar maşina. Nici urmă de bani.

Corina a reuşit să facă praf banii părinţilor într-un timp record. Cu restul de bani, adolescenta rebelă a făcut ceea ce n-a făcut tatăl ei. I-a pus la saltea.

Pentru că e minoră, Corina riscă să ajungă într-un centru de reeducare. I-a fost deschis un dosar penal pentru furt.Tatăl ei speră să recupereze paguba de la tânărul care şi-a luat maşină din banii îngropaţi.

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Cod galben de lapoviță și ninsoare, în jumătate din țară!
x close