Antena 3 CNN Actualitate Şi-a MĂCELĂRIT întreaga familie. Pe mama lui a RĂSTIGNIT-O şi i-a pus icoana pe piept, apoi s-a dus la preotul satului

Şi-a MĂCELĂRIT întreaga familie. Pe mama lui a RĂSTIGNIT-O şi i-a pus icoana pe piept, apoi s-a dus la preotul satului

Şi-a MĂCELĂRIT întreaga familie. Pe mama lui a RĂSTIGNIT-O şi i-a pus icoana pe piept, apoi s-a dus la preotul satului
24 Mai 2015   •   13:43
Scene de groază au avut loc duminică dimineață într-un sat liniștit din Satu Mare. Dimineața la ora 5.00, la ușa preotului ortodox din satul Giungi a bătut un bărbat de 36 de ani. Marcel Nagy, beat și plin de sânge, cu un cuțit în mână, i-a spus preotului: ”Părinte, mi-am omorât mama și tatăl”.

Îngrozit, preotul l-a trezit pe un vecin și au mers împreună la casa familiei Nagy. Aici au găsit o scenă desprinsă din filmele de groază. Părinții bărbatului, de 71, repsectiv 65 de ani, erau amândoi morți, uciși de singurul lor copil. Tatăl în casă, iar mama pe prispă.

Femeia era întinsă pe o scândură, dezbrăcată de la brâu în sus, cu o icoană pe piept și cu mâinile întise pe o scândură, de parcă ar fi fost răstignită. Cadavrul era acoperit cu haine și frunze de nuc. Femeia fusese lovită cu cuțitul în cap.

Soțul ei era mort în casă, înjunghiat în două locuri, în piept și în stomac.

Îngrozit, preotul a sunat la 112, primul sosit la fața locului fiind șeful de post din comuna Beltiug. Acesta a fost cel care l-a încătușat pe criminal, nu fără ca bărbatul să opună rezistență, amenințându-l pe polițist cu un lighean.

Imagini de la locul crimei. Bărbatul care şi-a măcelărit familia s-a confesat preotului

×
Subiecte în articol: mama tata familie crima Satu Mare
Parteneri
Cât vor plăti românii în plus la facturi, dacă se elimină plafonarea
x close