Antena 3 CNN Actualitate Şi-a presimţit sfârşitul Nicolae Ceauşescu la ultima vânătoare?

Şi-a presimţit sfârşitul Nicolae Ceauşescu la ultima vânătoare?

Şi-a presimţit sfârşitul Nicolae Ceauşescu la ultima vânătoare?
12 Dec 2016   •   23:14

Dezvăluire incrediblă făcută de senatorul Marius Marinescu. Politicianul a povestit detalii inedite de la ultima vânătoare a dictatorului Nicolae Ceaușescu, organizată cu 15 zile înainte ca el să fie împuşcat. 

Se pare că dictatorul îşi presimţise sfârşitul. ”Cu 27 de ani în urmă, la ora 10 dimineața, începea ultima partidă de vânătoare din viața lui Nicolae Ceaușescu. Vânătoarea a fost organizată în pădurea Ogarca, în județul Giurgiu. A durat trei ore. Organizatorii eliberaseră în pădure 5000 de cocoși din făzănărie," își începe relatarea Marius Marinescu, potrivit dcnews.

”Vasile Crișan, coordonatorul partidei de vânătoare, a relatat după mulți ani: 'Îmbătrânit, slăbit, cu fața pătată și vineție îți lăsa impresia unui om sfârșit fizic. Își plimba privirea pe la toți cei care erau în apropierea lui. Se uita direct în ochii noștri. Era ca un om speriat, hăituit care își căuta refugiul. (…)La terminarea ultimei goane nu a mai stat să admire căruțele cu fazani. Nu și-a luat rămas bun de la nimeni și nu a mai salutat nici gonacii, așa cum o făcea de obicei," a completat Marius Marinescu.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ceauşescu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close